En bild ska spontant ge en känsla och väcka ens intresse.
Många bilder får ju bara ett ögonblick på sig att få oss intresserade.
Jag jobbar med många olika typer av uppdrag och denna tanke är något som jag alltid har med mig när jag fotograferar.
Jag har "specialiserat" mig på att fotografera lite av varje, jag älskar helt enkelt att växla mellan ljussatta, strama produktbilder och mjuka bilder i miljö. Gärna i team med stylist och andra duktiga kreatörer.

Du når mig via mina kontaktuppgifter längs ned på sidan. Studio 1 Ligger i anslutning till köket och är ca 90 kvm stor, med 5,5 m bred rundfond. Här inne jobbar vi mest med produkter och blixtljus. Takhöjden är mellan 3,3 - 4,2 m.

Ett ljust och välutrustat kök med gashäll och moderna maskiner. Här finns också ett stort bord för möten ,rekvisita eller luncher. Parkera utanför dörren och lasta rakt in i studion. Smidigt!

Studio 2 med ett 5,5 m långt glasparti och härligt dagsljus som kan kompletteras med dagsljuslampor. Studioytan är ca 120 kvm. Här bygger vi ofta miljöer, men studion passar även utmärkt för t ex matfotograferingar. Takhöjden är mellan 3,3 - 4,2 m.

Vår Lounge är en skön plats att ta en kopp kaffe på. Sitta i  soffan och jobba lite med datorn utan att bli störd. Du har tillgång till vårt WIFI i hela studion.


Johan Kalén fotograf AB
Slussgatan 10, 21130 Malmö
Tel +46 70 6244748
mail@johankalen.com

Using Format